Friday, 10 August 2012

Perkongsian :)

Hey guys , how's life ? Puasa penuh lagi takk ? tak cukup puasa tak boleh raya ,
sekarang ni pun dh masuk 10 Ramadan terahkir , n kita sume tau akn ad malam Lailatulqadar pd 10 mlm terakhir , cuma kita tak tau bila , thats why kita kena cari mlm tu ,

malam ni Lin nak kongsi satu doa dgn korang ,
I got this doa from my English Teacher last week , sbb Lin lupa letak thumbdrive , so Lin tanya dia kalau2 nampak kan , maklum lah SAYA KAN NYANYUK !!! : D
nak tau tak nama apa teacher tu , nama dia , Teacher Talha , she's very kind and sporting , hehe
so , when i asked her , did she saw my thumdrive , she said No ,
masa tuh rasa dh berpeluh satu badan *pdhal bilik ad aircond* , nak pengsan pun ad sbb thumbdrive tu ad bnyk sgt kerja2 , and then she wrote sumthim on a piece of paper , then dia suruh Lin baca depan dia dulu sampai fasih , n then balik skolah Lin terus ikut kata hati nak pegi cari bnda tuh , FINALLY !!! JUMPA !!! ALHAMDULILLAH :) memang tak sngka jumpa sbb I almost give up , tp bila ingt my teacher pesan kena yakin n jangan putus asa , Lin teruskan pencariann , hehe

Assalamualaikum 
                     Ya Rasulullah
 Al Haq *3 kali*
Al Mutakabbir

so , kalau korang tak ingt letak barang korang kat mana , korang amal kan doa nih , tp jangan cepat putus asa dan mesti yakin :)
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by Fazlina Khalid